Känner mig överkörd

Det är just så det känns .. Kanske fånigt att känna så men jag har ju så mycket glädje av att blogga och jag hoppas verkligen att glädjen håller i sig.
Men just nu känns det tomt och samtidigt så är det ju inte nåt som har ändrats .
Måste be om hjälp att fixa om designen  och greja... Hade ju haft min blogg sedan 06... Många år som bara är borta känns det som . 
Får väl va lika tålig som denna växt.... Låta det rinna av mig...


Kommentarer
Malin

MEN!?! Vad hemskt, är allt du skrivit hela din dagbok bara borta nu p.g.a bloggens namn?Fanns det ingen möjlighet att spara ned allt för din egenskull, dvs allt du skrivit, alla bilder osv?Jag skulle bli "galen" jag lovar.Många kramar2010-08-31 @ 21:15:15
URL: http://malkins.blogg.se/
Amanda

Jag har fortfarande svårt att smälta det hela med din blogg. Förstår du måste känna dig mer än lovligt överkörd just nu. Hade jag också gjort! Och så frustrerad!!Klart att du får länka till min blogg. Jag har ju följt din länge nu också och har länge sagt att jag själv ska försöka få ordning på min länklista och min egen design men tiden räcker inte alltid till. Den är inte så aktuell den som ligger nu och tanken var ju att jag ska ha mina favvisar där. Dit hör förståss du med. Så när jag väl kommer så långt hoppas jag det är okej att jag länkar dig med?

Jag är inte jättebra på det där med bloggdesign osv. Hoppas du kan få hjälp från någon som kan det bättre än jag. Hojta till annars så ska jag göra så gott jag kan. Kram och Godnatt!

2010-08-31 @ 22:15:40
URL: http://creyla.blogg.se/
Therese - Sockenvägens Söta

Men fyyy så trist att förlora det gamla på detta säytt, men tur du fortsätter blogga!!!! Kram

2010-09-01 @ 13:06:37
URL: http://lurans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

fiasdrommar

Detta är gamla ajaxens blogg i ny tappning.!Här kommer det att blandas denna vända med inredning och livet i övrigt.

RSS 2.0