det ska va husvagn .

nu är det full fart och husvagn , nya sängar, göra om i tre rum, liten som fyller 1 år snart...hur mycket ska inte in i vårat mobila hem ? men jisses va kul det är . så kanske är det nån som vill se nån bild senare.

vad är det som händer .

kl är halv fem ... jag är vaken sedan en timme tillbaka. sova kommer jag att göra om många långa timmar. då blir det bara ett par 3 timmar. lilleman är orolig och mår inge bra. han sommnar snart ,hoppas jag.blogg frånvaron kommer att komma och gå under ett par dagar till .detta är livet med en handikappad pojke och det är lite tufft i bland . men ska sitta här och tänka ut nåt att se fram i mot..

is

is det kan sammanfatta gårdagen . stress , läkare som ringer, barn som är som barn ska vara , och en himmla massa som måste hinnas med . då känns det som is . allt fryser till . så jag tog en liten promenad . och vad såg ja

g då ? jo is..

hinner inte med

det är länge sedan jag skrev . men jag får mellan sjukhus och hemma . trapphiss ska installeras och lite sömn. orken min tryter just nu. men hoppas ha mera ork i morgon. nu promenera och skingra tankararna.

fika

då var det söndag och detta inlägg blir från mobilen . svårt att få det bra.men det blir en fika sedan sova efter en lång natt. ser fram i mot att få vara pigg igen . vad ska ni andra hitta på för skoj?

fiasdrommar

Detta är gamla ajaxens blogg i ny tappning.!Här kommer det att blandas denna vända med inredning och livet i övrigt.

RSS 2.0